Why CORAL ZANGIEF?

Thursday, 3 January 2013

Assalammualaikum & salam sejahtera...

                             Hai ape khabar sume? Wah terujanye bila da ada blog ni.. thanks a lot to my sis..Nadia.. heheh.. maklumlah makcik ni tak berapa pandai tenet, blog n seumpamnya.. tak buta.. cuma rabun je..

                              First entry ini hnya nk memperkenalkn diri je... seperti header di atas.. I’m Coralzangief... nak tau kenapa coralzangief? Hah mcm korang tengok gambar bawah ni.. nilah novel pertama yang kita baca & kita tertarik dengan jalan ceritanya.. jujurnye on that time i tak suka baca novel.. tp disebabkan lepas mak cik amik PMR dolu2 mak cik kebosanan maka mak cik pinjamlah novel ni dari kawan mak cik.. dah baca rasa seronok pulak & mak cik selalu berangan jumpa duyung.. Maklumlah.. bapak mak cik nelayan .. kot2 die ke laut terbawak balik duyung ke kan? Rezeki mak cik lah kalo FAIRYTALE BECOMES REALITY kan? Haha

                            But it just a fairytale... huhu...Bawah ni lah novel tu.. kome kene cari n baca.. bezzzz.. ok.. sampai ketemu lagi.. salam perkenalan...

2 comments:

  1. mana nk cari novel ni ..dah lama mcari pnh dulu baca ...tp pinj kawan punya

    ReplyDelete
  2. Sedang mencari novel ni jgk.. Kalo x silap coral zangief ni ikan duyung kan.. Haha fairytale sgt tp best

    ReplyDelete