BERAKHIRNYA PENANTIAN

Tuesday, 23 July 2013

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA..

18/7/2013:  hari pembedahan Nani yang terakhir.... juga bermakna berakhir la juga penantian Nani... jujur cakap penat sangat nak ulang alik penang ke Selangor. Then in between every operation tu bila sihat Nani kerja dan bila Nani tak sihat doctor bagi mc.. kiranya seingt Nani  dalam tempoh ni Nani baru kerja 6 hari...

Bila mc lama tu Nani  rehat di rumah mak di Taiping atau rumah mak mertua di Teluk intan...  apa2 pun Nani bersyukur sangatt sebab akhirnya semuanya da berakhir.. sekarang ni Nani teruskan follow up dengan Hospital Kepala Batas..

After 3 session yang last ni la paling Nani rasa teruk sangat...  sebab asthma attack makin kerap n post extubate ari tu tekak nani luka teruk... jd  kena la makan bubur kanji n air sejuk2... Alhmdulillah masih dapat mkn kn?...

But now i feel much better... dan semangat gila nak pergi kerja... da lama sangat tak kerja... hehe...

Doctor kata bukan bermaksud pembedahan ni awak akan sihat sepenuhnya tapi insyaAllah  kualiti hidup Nani akan dapat ditingkatkan... Nani faham tu jadi sekarang nak kena jaga diri baik2 sehingga betul2 baik ...

Last but not least,  berjuta2 terima kasih kepada semua :
- ahli keluarga , saudara mara, suami, FAMILY KAMY
- kakitangan IPPT  dan USM,
- kwn2 sekerja...
- kwn2 serumah...
- kakitangan wad 8b hospital serdang
-  respiratory team of Hospital Serdang  ... Dr Jamalul n the gang
- respiratory team of Hospital Kepala Batas especially Dr Kumaresh

DOAKAN NANI TERUS SIHAT YE SEMUA... salam ramadhan

3 comments:

  1. Alhamdulillah and good luck..haha

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah....n happy ramadhan tooo

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah....n happy ramadhan tooo

    ReplyDelete